GOOGLE ADWORDS

Vrei sa fi primul in rezultatele Google? Prin reclamele AdWords orice afacere poate ajunge in top

LIKE-URI FACEBOOK

Un numar mare de like-uri indeamna la siguranta si incredere. Iti marim numarul de like-uri substantial

LIKE-URI YOUTUBE

Un numar mare de like-uri indeamna la siguranta si incredere. Iti marim numarul de like-uri substantial

E-MAIL-URI IN MASA

Detinem peste 10.000.000 milioane de e-mail-uri si toate sunt filtrate in functie de geolocatie in mai putin de 10 secunde.

Servicii Promovare & Marketing - Afaceri, Site Web si Magazin Online

Ai o afacere sau un site web care nu atrage atatia clienti pe cat ti-ai dori? Vrei sa cresti vanzarile unui magazin online? Indiferent de situatie, promovarea sta la bazele succesului oricarui tip de afacere. Stiati ca la nivel global 91% dintre consumatori cauta online bunuri si servicii?
Iti punem la dispozitie trei servicii prin care iti poti creste substantial numarul de clienti. Prin Google AdWords vei fi primul in lista rezultatelor pe motorul de cautare Google. Prin Facebook Ads reclama ta va fi afisata unui numar mare de utilizatori ai retelei sociale Facebook, iar cu promovarea prin Like-uri Facebook, pe langa sporirea increderii si imaginii afacerii, vei avea o mai mare baza de potentiali clienti ce iti urmaresc mesajele tale pe pagina Facebook. Totodata oferim si e-mail-uri expediate in masa bazate pe un algoritm detecand geolocatia.

           


                                       367                                       99% ♥

                                                    PROIECTE FINALIZATE                                            CLIENTI SATISFACUTI 

 

E-mail-uri in masa

E-mail-urile noastre expediate in masa,fac parte dintr-o gama larga de domenii si se bazeaza pe un algormit simplificat pe geolocatie, atat firmelor si persoanelor fizice in procentaj de 70%. Serverele noastre sunt configurate cu indemanare si capabile sa expedieze pana la 350.000 de e-mail-uri pe zi. Maximul de e-mail-uri expediate pe client este de 1150,cauza fiind firewall-urile furnizorilor de e-mail-uri gmail.com,yahoo.com,hotmail.com, sau domeniile private de e-mail-uri. Avem capacitatea de a detine un maxim de 1.000 de clienti in baza noastra de date privata. Detinem peste 10.000.000 de e-mail-uri si toate sunt filtrate in functie de geolocatie in mai putin de 10 secunde si la randul lor expediate in parte fiecarui client in funtie de preferintele fiecaruia. Baza de date este acualizata cu pana la 5.000 de e-mail-uri pe zi.
De la 0.06 € adica 0.30 bani/e-mail

 

Google AdWords

Reprezinta una dintre cele mai bune metode de promovare online si in mod cert este cea care aduce rezultate din primul minut. Prin Google AdWords vei avea ocazia sa apari in primele 3 rezultate pe Google, atata timp cat campania de promovare este bine realizata si activa. Toate campaniile realizate de noi vor fi optimizate si capabile sa capteze un numar cat mai mare de persone,tinand cont de filtrele (varsta,sex,geolocatie,hobby-uri,buget familial si nu in ultimul rand de cuvintele cheie.
De la 2.06 € adica 10 lei/zi 

 

Like-uri Facebook

Te ajutam sa iti cresti rapid numarul de like-uri ale paginii Facebook. Printr-un numar mare de like-uri, le arati clientilor tai ca afacerea ta este pe linia de plutire. Totodata reprezinta un tip de promovare pasiva, deoarece toate persoanele ce vor da like se vor abona automat la noutatile scrise pe pagina ta. Fiecare anunt in parte va tine cont de filtre (varsta,sex,geolocatie,hobby-uri si cateva cuvinte cheie de baza.
De la 2.06 € adica 10 lei/zi

 

Like-uri Youtube

Te ajutam sa iti cresti rapid numarul de like-uri ale paginii Youtube. Printr-un numar mare de like-uri le arati clientilor tai ca afacerea ta este pe linia de plutire. Totodata reprezinta un tip de promovare pasiva, deoarece toate persoanele ce vor da like se vor abona automat la noutatile scrise pe pagina ta. 
De la 2.06 € adica 10 lei/zi
Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de
complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client.
TOP