Creare Site Web Prezentare si Site Web Profesional

Cu o experienta de 2 ani si un numar de peste 100 de proiecte finalizate, va oferim servicii complete de Creare Site Web Prezentare si Creare Site Web Profesional la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / 
jQuery / PHP / MySQL)
Parcurgem in detaliu toti pasii realizarii unui site web. Incepem prin purtarea unei discutii cu clientul pentru a intelege in intregime nevoile si cerintele site-ului, atat de design cat si de functionalitate. Continuam cu faza de proiectare, procesul de design, scrierea codului si realizarea functiilor, toate acestea culminand cu publicarea unu site web competitiv, pe internet.

           


      121                                                 100% ♥

PROIECTE FINALIZATE                                                                  CLIENTI SATISFACUTI 

Alege un site web personalizat pentru afacerea ta. Alege un site web performant, optimizat, ce indeplineste exact functiile de care ai nevoie. Alege un site web care ofera incredere clientilor tai!
Toate site-urile realizate de noi sunt valide HTML5 si respecta standardele W3C. Crearea unui site web poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere.
Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

 

 

                                        

HTML5

Toate proiectele noastre folosesc ultima versiune a standardului ce reprezinta nucleul internetului - HTML5

OPTIMIZAT MOBIL&TABLETA

Site-ul se va adapta indiferent de platforma de pe care este accesat - Calculator, Tableta, Telefon

SISTEM ADMINISTRARE

Reprezinta o interfata prin care puteti administra si actualiza intreg continutului unui site web, fara cunostinte tehnice

OPTIMIZAT SEO

Site-ul este optimizat SEO inca din etapa de dezvoltare, astfel incat sa fie pozitionat mai bine in Google

TOP