SITE WEB

Toate site-urile realizate de noi sunt unice, performante si in concordanta cu cerintele si necesitatile clientului

MAGAZIN ONLINE

Vrei un magazin sa vinzi pe internet? Alege un magazin online complet, performant si usor de administrat

CREATIE GRAFICA

Servicii de creatie si design grafic de o inalta calitate cu o estetica deosebita, moderna si atractiva

PROMOVARE

Este momentul ca afacerea ta sa atraga maximul de clienti. Optimzare SEO, Promovare & Marketing

DESPRE CREARESITEURI.COM

De ce noi?

Echipa noastra are ca unic scop atingerea excelentei in toate ariile in care activeaza, de la machetele preliminare schitate manual, pana la liniile de cod scrise etapa cu etapa. Pregatim cu atentie si in detaliu orice proiect, deoarece ne dorim ca la sfarsitul zilei sa ne vedem clientii zambind.
Puterea agentiei noastre este data de membrii echipei, astfel incat niciunuia dintre noi nu ne este frica de proiecte si tinte ambitioase, dimpotriva - le asteptam cu interes si nerabdare!
Suntem loiali principiilor noastre – comunicare, transparenta si onestitate. Tratam fiecare proiect cu interes si punem pasiune in fiecare minut de creatie. Folosim cele mai noi standarde web si implementam cele mai bune practici atat in materie de design cat si in programare.
 
 

Solomon Sebastian

 

Fondator CREARESITEURI.COM
Sunt un web designer, developer si grafician specializat in realizarea de pagini web si elemente grafice inovative, dinamice si atractive. M-am dezvoltat in acest domeniu de la varsta de 16 ani si am savurat fiecare minut dedicat acestei pasiuni.
Mi-a facut o deosebita placere sa sustin doi ani la rand cursuri de web design unui numar de peste 100 de elevi in urma carora acestia au dobandit elemente de baza pentru dezvoltarea unei cariere in acest domeniu.
Sunt aici pentru a va ajuta ca afacerea dumneavoastra sa isi atinga potentialul maxim.
TOP